Om oss

DSC09467

Kontorsstädning Aktiebolag

Kontorsstädning är ett familjeägt aktiebolag, som varit verksamt sedan 1948. Vår affärsidé är att vi ska vara det självklara valet för kunder som prioriterar långsiktiga relationer med kvalitets- och miljösäkrade servicetjänster till marknadsmässiga priser. All personal genomgår introduktionsutbildning, vidareutbilning bla. SRY/PRYL. Utbilning inför periodiska moment som, storstädning, golvvård och fönsteputs utförs av i första hand av egen utbildad personal vid internutbildning.

Företagets huvudinriktning är städning av företag, Offentlig verksamhet och organisationer. Vi är medlem i Svenskt Näringsliv, Företagarna, Arbetsmiljöforum, Stockholms Hantverksförening och är auktoriserat av Almega Serviceentreprenörerna. Vår omsättning 2020 är ca 35 miljoner.

Antalet anställda I företaget är ca 150 personer. Vi innehar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund och Kommunal och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har år 2020, för 30:e året i rad, fått utmärkelsen Trippel AAA av Soliditet AB. Färre än 100 av samtliga bolag har lyckats hålla Trippel A i 30 år.