Storstädning

Storstädning i Stockholm Göteborg med Kontorsstädning

Alla lokaler har behov av underhåll som inte ingår i den dagliga städningen. Det kan vara höghöjdsstädning, helsanering av toaletter.
Rent bakom ventiler, i armaturer och på ställen som är svåra att komma åt. Kontorsstädnings storstädning ger en fräsch och frisk arbetsplats. Och vänta inte för länge med din storstädning – det kan då bli tidsödande och svårt att återställa lokalerna till ett fint och fräscht skick.

Alla kontor och arbetsplatser behöver ibland en storstädning. Smuts och feta ytor kan skapa dålig luft och sämre trivsel. Kontorsstädning utför storstädning med extra översyn och omsorg. Kontorsstädning s storstädning innefattar bland annat rengöring av ytor på höjd upp till 180cm, exempelvis armaturer och ventiler. Vi torkar ur skåp och lådor. Städar bakom element/radiatorer samt rengör nedsmutsade väggytor.

Moment som kan ingå i storstädning:

  • Storstädning av toaletter samt kök. I kök ingår även urtorkning av lådor och skåp, även invändig rengöring av kylskåp, frys, micro och ev ugn.
  • Dammsugning/avtorkning av armaturer, ventiler, snickerier, lister, element.
  • Avtorkning av väggar upp till 180cm.

Höga höjder
Behöver du hjälp med städning på högre höjder än 180 cm så hjälper vi förstås till med det också. Då utförs detta av speciell personal med erfarenhet och utbildning för att arbeta på höga höjder.

Populärt komplement
Storstädning är ett populärt komplement till vårt övriga erbjudande. Du kan beställa storstädning antingen som en löpande tjänst eller som en separat tilläggsbeställning.

Kontakta oss så kommer vi på plats för ta fram ett förslag som passar er.

Referens

"Vi har anlitat K-STÄD sedan 2003 för den dagliga städningen samt storstädning, golvvård och även gardintvätt. K-STÄDhar alltid levererat i tid och motsvarat våra förväntningar, Vi uppskattar kontinuitet hos städpersonal och arbetsledning"

- Susanne Held, Esma

Begär offert