Hemstädning

Vi städar lägenheter åt våra kunder, kan faktureras med RUT-avdrag.

Hos våra kunder är hemstädning en populär tjänst som erbjuds till anställda. Med städhjälp enligt ett schema anpassat efter dina behov har du ett rent och fräscht hem – varje vecka. Med schemat som bas har du ett fast pris, och du kan lätt lägga till fler tjänster. 

Det kan vara fönsterputs på vårkanten eller en storstädning inför jul. Vill du dessutom lägga in ett extra städning någon vecka är det inga problem. Och skulle något inträffa i din vardag som förhindrar vår städfirmas besök kan du avboka. Kan fås med RUT-avdrag.

Arbetsbeskrivning

Kollektivavtal

Referens

Att kunna erbjuda hemstädning exklusivt till våra kunder känns som en naturlig utveckling av vårt mål att ge våra kunder större värde. Vi är inget traditionellt hemstädningsföretag utan hjälper våra kunder i hemmet med det som de kan tänkas behöva hjälp och avlastning med.

"Vi är mycket nöjda med Kontorsstädning och deras supporttjänster, De är alltid  serviceinriktade och lever upp till våra förväntningar vad gäller arbetsledning och städpersonal, Det vi uppskattar är kontinuiteten."

Mattias Carlsson, Husföreståndare - Svensk sjuksköterskeförening

     
Begär offert