Golvvård, Matt & textiltvätt

Underhåll av trägolv förlänger livslängden

Nya golv får snabbt ett slitet utseende om de inte får rätt behandling och underhåll.
Att kliva in hos ett företag som tagit alla delar av sin lokalvård på allvar är en fröjd. Det märks i luften och inte sällan även på stämningen. När skrivborden är dammade, fönstren putsade, toaletterna städade och mötesrummen klanderfria ja då känns det helt enkelt bra för både personalen, kunderna och affärerna. Företag som insett detta vet att fräscha golv är en viktig pusselbit för totalupplevelsen. Därför har du säkert redan sett till att golvytorna i era lokaler får regelbunden städning. Satsa på professionell och grundlig golvvård. Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från kontorsstädning.

Så fungerar det
Vår kunniga personal hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Vi lämnar förslag till en underhållsplan. Momenten görs ofta under semestertider för att undvika störningar i verksamhet. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster.

Referens

"K-STÄD har städat vårt kontor sedan 2010. Det vi uppskattar är kontinuiteten hos städpersonal och arbetsledning. K-städ:s personal har kompetens att utföra olika tjänster som, golvvård storstädning, fönsterputs, gardintvätt"

- Susanne Held, Esma – försäljning

Begär offert