Allmän lokalvård

Allmän lokalvård Stockholm Göteborg

Planering och långsiktighet betyder kostnadseffektivitet
Kontorsstädning AB – eller K-STÄD som vi säger i dagligt tal – har funnits sedan 1948. Det innebär att vi har byggt upp en gedigen erfarenhet när det handlar om kunders lokaler. Vi har satsat på hög och jämn kvalitet i utförandet. Vi bygger förtroende med långsiktiga relationer. Tillsammans med er går vi genom städbehov och upprättar en städplan en städplan som visar vad som skall städas och hur ofta. Vi vårdar inte bara våra kunder och deras lokaler utan vårdar också vår personal. Övertygelsen är att personal som trivs, mår bra och stannar hos oss, skapar stabilitet.

  •  Våra städare är snyggt klädda med företagslogga
  •  Alla tillsvidareanställda har branschutbildning
  •  K-STÄD är certifierat för kvalitet ISO 9001 - 2015 och miljö ISO 14001 - 2015

 

Referenser

Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels Torg ca 24000 m2 golvytor.
"Vi är mycket nöjda efter att under flera år ha anlitat Kontorsstädning. Här behövs städning varje dag, innan huset öppnar och fram till på kvällen. I samband med föreställningar kan det bli fram till elva på kvällarna. Vi uppskattar flexibiliteten hos kontorsstädning att snabbt kunnat sätta in personal för extra insatser, Personalen har förmåga att se med egna ögon vad som behöver göras och ta egna beslut om insatserna. Vi har uppskattat kontinuiteteten hos kontorsstädning med stabil personal."

- Bitte Wärme Fastighetsintendent Kulturhuset/Stadsteatern 

Smedhagsskolan
"Smedhagsskolan har egen personal för hälften av städarbetet, medan den andra halvan handlas upp. Detta kräver att entreprenören kan samordna sin insats med den fasta personalen och detta har fungerat mycket bra, Kontorsstädning har varit mycket lyhörda och anpassningsbara för extra insatser. Och vi har uppskattat kontinuiteten i form av stabil och engagerad personal." 

- ​Katrin Otterud Skolintendent Smedshagsskolan

Begär offert