Att välja K-Städ

70 år som siktar på framtiden

K-städ 70-årig som siktar på framtiden

Stabilitet Erfarenhet Omtanke sedan 1948

Vi har byggt en gedigen erfarenhet. Vi har medvetet medvetet satsat på en hög och jämn kvlaitet i utförandandet. Därmed har vi bygg förtroende och långsikta relationer. Tillsammans med kunden går vi igenom städbehoven och upprättar en städplan som visar vad som skall städas och hur det skall göras: Vi föreslår ofta effektiviseringar som kan minska kundens kostnader. Vår långa erfarenhet hindrar oss inte att vara nytänkande och moderna. 

Personal

Vi vårdar inte bara våra kunder och deras personal, utan vårdar i alla högsta grad vår personal. Övertygelsen är att personal som trivs, mår bra och stannar, skapar en stabilitet. Våra kunder upplever stor trygghet och säkerhet när de kända ansikten.

Våra städare är snyggt klädda uppträder diskret och arbetar i lokaler där det råder hög sektress och tystnadsplikt. Merparten av personalen har brascheutbilning och företaget är certifierat för både kvalitet enligt ISO 9001 och miljön enligt ISO 14001.  Den långsiktighet som präglat oss hittills tar vi med oss inför framtiden, tillsammans med nytänkande och omtanke.

Vi ser framemot ett långsikt samarbete.

K-städ är det självklara valet helt enkelt!

Ladda ned våran broschyr